Servicepersonal mot mat & dryck

låt någon annan göra jobbet! 

En del av tjänsterna går endast att erbjuda där det finns godkända lokaler.

Samt tillgänglig utrustning som kan nyttjas.

Viss service kräver tillstånd beroende på tillställningens antal deltagare.

Källarmästare 
Food & Beverage Manager

Kan ansvara för hela eventets gastronmiska ansvarsbitar. Allt från viktiga detaljer kring maten. Till att ha rätt personal på rätt ställa. 
Någon som kan branschen och vet hur kvalitativ mat och service uppnås.

Kock 

Det är en kunskap och en konst. När något kan lagas kvalitativt. Att kunna processen och hantverket. Från råvara till komplett smakupplevelse ut på tallriken.
Att kunna anpassa sig till önskemål och antalet gäster. 

Bartender

Lite som en DJ inom dryck. Vad tusan tänker du kanske. Men jo, att känna sin publik och leverera något som faller i smak och tycke. Det är hantverk och konst. 

Sommelier

Många matälskare och kockar kan vin. Men få kan vin som en sommelier. 
Professionalitet, kunskap och känsla för både vin och dess process. 

Kallskänkar & assistenter

Kallskänkor arbetar med det ”kalla köket”, de tillagar bland annat förrätter, sallader och desserter. I arbetet ingår att planera och förbereda, tillaga och presentera maten på ett tilltalande sätt.

Dukning & Bordservice

Vi förbereder, dukar, dekoration, tallrikar, bestick, servetter och passande glas.
Vi är noga att blir som du önskar.   

Serveringspersonal

Vi serverar mat och dryck. Vi möter gästerna och sköter informationen mellan bord och kök. 

Diskning

Det blir lätt mycket disk. Mer mat mera disk. Mer gäster mera disk. Men fundera inte på det. Det ansvarat kan vi ombesörja. 

Vi behöver ditt samtycke för att kunna hämta översättningarna

Vi använder en tredjepartstjänst för att översätta innehållet på webbplatsen, vilken kan samla in uppgifter om dina aktiviteter. Läs informationen i integritetspolicyn och godkänn tjänsten för att hämta översättningarna.